Bolvadin Sıddıka Metin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Okulumuzu; ülkemizin Adalet Mekanizmasına her yıl artan sayı ile öğrenci istihdamı sağlayan, sosyal ve kültürel etkinlikleri ile adından söz ettiren, araç gereç ve donanım bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle eş değer normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmek ve bunun gelişerek sürdürülebilirliğini sağlamaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 1- 844 mezun öğrencimizin yaklaşık 700"ü Ülkemiz Adalet Mekanizmasının değişik birimlerinde istihdam edilmişlerdir. 2- 2012/2013 eğitim öğretim yılında yapılan YGS sonucunda ÖSYM verilerine göre okulumuz aynı türde eğitim veren okullar arasında 2. sırada yer almıştır. 3- Okulumuz öğrencileri sosyal ve sportif müsabakalara her zaman katılım sağlamakta, adından bu anlamda da sık sık söz ettirmektedir. 4- Okul Kooperatifi kurulmuş ve işletilmekte olup, 2012 yılı itibari ile yaklaşık 441 TL risturn dağıtmıştır.

Saatler: 08:00-15:50
Isınma: Kalorifer, DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 65 Taban puan 82 Tavan puan
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021 ösym sınavına 39 öğrencimiz katılmış 1 öğrenci lisans 15 öğrenci ön lisans proğramlarına yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 41
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 68

Telefon - 02726124787

Belgegeçer - (272) 612 8390

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bolvadinadaletmeslek.meb.k12.tr

Adres - SELÇUKLU M. PİR SULTAN SOKAK NO9 BOLVADİN/AFYONKARAHİSAR

Öğretmen :14
Öğrenci :159
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :330
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Örgün, normal öğretim

Yerleşim Yeri - Selçuklu Mah. Pir Sultan Sok. No: 9 Bolvadin, Afyonkarahisar

Adres - SELÇUKLU M. PİR SULTAN SOKAK NO9 BOLVADİN/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Afyonkarahisar İlimiz Otogarından Bolvadin İlçemize düzenli otobüs seferleri bulunmaktadır. Bu araçlar kullanılarak ilçemize, İlçemiz Merkezinden TOKİ ve Üniversite dolmuşları ile, okulumuzun ismi verilerek ulaşım sağlanabileceği gibi, yine ilçemiz merkezinden İstasyon Caddesinde TOKİ, Üniversite, Çay İlçesi istikametinde yürüyerek de ulaşım sağlanabilir. Bolvadin Anadolu Lisesi komşu okulumuzdur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 60 km. İlçe Merkezine 1 km. uzaklıktadır.